Cursos de guitarra en grup

Inscripcions Curs de guitarra 2017-18

Molí de Vent – Vilanova i la Geltrú

Detalls del curs de guitarra:
  • Els cursos es realitzaran al centre cívic Molí de Vent, c/ de l’Aigua 203-205
  • Els cursos seran els  dimarts de 18:00h a 19:00h o dijous de 18:30h a 19:30h
  • Comencem el 9 i 11 de gener de 2018.
  • Grups màxims de 7 persones
  • pagament trimestral. 60€ per trimestre
  • Informació: 938151845 / 627452033 (truca o whatsapp)
  • Inscripcions al centre cívic els dies 8, 9 i 10 de gener de 2018. Horaris d’oficina: dimarts i divendres pel matí de 10h a 12h o be dilluns, dimecres i dijous tardes de 17h a 19h.
  • Edat mínima 12 anys


El curs impartit al Centre Cívic  Molí de Vent té la finalitat d’ensenyar a tocar la guitarra i entendre la base per poder tocar les primeres melodies.  L’objectiu és aprendre i divertir-se.

Materials que necessites per a les classes: La guitarra, un bloc de notes cuadriculat de tamany mitjà, PDF imprès, llàpis, goma i bolígraf. Durant el curs anirem fent fitxes que anirem imprimint a través del web o es repartiran a classe.


Contingut del curs:

Per començar el curs de guitarra, veurem una breu introducció sobre la guitarra, forma d’agafar, formes d’afinar i sobretot posicionar-nos a l’hora d’agafar-la.

Saber escriure el que fem és molt important. La música com també els idiomes han de practicar-se molt. Per tant, el llenguatge musical és com una llengua parlada i necessita ser escrita. Veurem com fer-ho a través del pentagrama i del tabulat o hexagrama.

També veurem com es formen els acords i perquè es formen d’una forma o una altra. Tot plegat amb exercicis setmanals per practicar fins la propera classe.

A partir de saber formar acords, ja podrem parlar de tocar alguna cançó senzilla. Potser hauràs d’aprendre a tocar en diferents tonalitats per ajudar-te amb la veu. Tot això ho anirem veient durant el curs.

Si necessites preguntar qualsevol cosa ara mateix, pots omplir aquest formulari:

Tu nombre (requerido)

Tu Email (requerido)

Contacto web

Tu Mensaje

1.008 persones s’han interessat per aquest curs

Comparte