Cursos de guitarra

Inscripcions Curs de guitarra

Molí de Vent – Vilanova i la Geltrú

Detalls del curs de guitarra:

    • Els cursos es realitzaran al centre cívic Molí de Vent, c/ de l’Aigua 203-205
    • Els cursos seran els  dimarts o dijous de 18:00h a 19:00h, 19:00h a 20:00h o 20:00h a 21:00h
    • Grups màxims de 7 persones
    • pagament trimestral. 60€ per trimestre (socis 55€)
  • Informació: 938151845 / 627452033 envia whatsapp ara mateix fent clic a sobre del número
  • Edat mínima 13 – 14 anys

Si necessites més informació pots omplir el formulari que trobaràs mes avall.

Subscriu-te al canal de Telegram

Uneix-te al canal de Telegram per rebrer novetats, notícies, recursos per guitarra i música i moltes sorpreses més. Fes clic aquí


Aquí pots consultar totes les activitats de l’any i apuntar-te si vols ara mateix.


El curs impartit al Centre Cívic  Molí de Vent té la finalitat d’ensenyar a tocar la guitarra i entendre la base per poder tocar les primeres melodies.  L’objectiu és aprendre i divertir-se.

Materials que necessites per a les classes: La guitarra, un bloc de notes cuadriculat de tamany mitjà, PDF imprès, llàpis, goma i bolígraf. Durant el curs anirem fent fitxes que anirem imprimint a través del web o es repartiran a classe.


Contingut del curs:

Per començar el curs de guitarra, veurem una breu introducció sobre la guitarra, forma d’agafar, formes d’afinar i sobretot posicionar-nos a l’hora d’agafar-la.

Saber escriure el que fem és molt important. La música com també els idiomes han de practicar-se molt. Per tant, el llenguatge musical és com una llengua parlada i necessita ser escrita. Veurem com fer-ho a través del pentagrama i del tabulat o hexagrama.

També veurem com es formen els acords i perquè es formen d’una forma o una altra. Tot plegat amb exercicis setmanals per practicar fins la propera classe.

A partir de saber formar acords, ja podrem parlar de tocar alguna cançó senzilla. Potser hauràs d’aprendre a tocar en diferents tonalitats per ajudar-te amb la veu. Tot això ho anirem veient durant el curs.

Si necessites preguntar qualsevol cosa ara mateix, pots omplir aquest formulari:

2.120 persones s’han interessat per aquest curs